måndag 30 juli 2018

Slut på det roliga

Jahapp, då var det dags att återgå till kontoret efter en kort men intensiv semester. Första veckan handlade om att flytta grejer från ett ställe till ett annat och sen få dem på rätt plats i den nya lägenheten. Andra och sista semesterveckan blev det mer utflykter och aktiviteter. Vi var bland annat på Borås Djurpark, som jag varmt kan rekommendera. Tvååringen var lyrisk, speciellt över aporna och elefantbajs... Två veckor kändes som betydligt längre och vi är nöjda och glada. Nu stundar hårt arbete ett tag till. I höst kan det bli några dagars semester till för att åka till mina hemtrakter och i vinter kan det bli en utlandsresa till min frus hemtrakter igen.

Medan slutet på juni och fram till löning i juli var fattig på aktieaffärer pga lägenhetsköp så har det varit rena köpfesten senaste dagarna. I min portfölj har det blivit en del köp och dessa kommer jag att redovisa i månadsrapporten nu i veckan. Även i min frus portfölj har det hänt grejer. Valde att ta hem en liten vinst i Nordea pga deras kommande utomlandsflykt. Dessa pengar tillsammans med månadsinsättningen resulterade i en veritabel köpfest. Jag fyllde på i flera innehav och införskaffade även ett helt nytt i form av Industrivärden.

Jag kan glädja med, för de intresserade, att jag äntligen har uppdaterat min portföljsida. Min Google Sheets strulade för en månad sen och har inte haft ork och tid till att göra om allt förrän nu. Portföljvärdet ökar stadigt och det känns riktigt kul. Mer om detta i månadsrapporten framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar