tisdag 10 juli 2018

Uppföljning paneler

Som jag tidigare har berättat så har jag börjat med undersökningar som ger pengar tillbaka. Efter att ha hållit på lite mer än en månad så måste jag säga att resultatet är överraskande bra.

Det går till så här att du blir medlem i en panel genom att ange e-post och svara på några få frågor. Anmälan tar inte mer än en minut. För att besvara undersökningarna på smidigast sätt kan du ladda ned appen OpinionApp och skriva in den e-post som du använde för att registrera dig i panelen. Nu kan det börja dyka upp undersökningar i appen. Ibland kommer det ett mejl, ibland öppnar du bara appen och det finns en undersökning där. En undersökning tar allt från ett par minuter upp till 20 minuter. Ersättningen för varje undersökning varierar också, ibland en krona för varje minut men oftast nånstans mellan 50 och 80 öre per minut. I appen kan du fylla i profilfrågor så du bara får undersökningar som passar dig.

I nuläget är jag med i 24 olika paneler som skickar ut undersökningar till mig. Från vissa av dem kommer det mycket sällan en undersökning, medan andra skickar ut nåt nästan dagligen. Den 7:e juni blev jag medlem i min första panel och har sedan dess dragit in 749 kr! Det blir knappt 700 kr på en månad och det är ju ett riktigt bra tillskott till kassan. På ett år blir det 8 400 kr, mer än vad jag får i utdelning från mina aktier. Tanken är dock att dessa pengar ska gå direkt in i portföljen och hjälpa mig att boosta den. I nuläget har jag bara fått ut en dryg hundralapp eftersom man måste komma upp ett visst belopp, mellan 50 och 100 kr, i varje enskild panel innan man kan begära uttag. Uttaget görs till ett Paypal-konto. Från det kan du enkelt göra en överföring till ditt vanliga konto.

Om ni är intresserade av att testa så kan jag rekommendera att ni kikar in hos Pappa betalar? som har sammanställt en lång lista på paneler.

7 kommentarer:

 1. Härligt!
  Bra jobbat på denna korta period. Hoppas det fortsätter trilla in undersökningar i lika hög fart framöver.
  Har du hittat någon panel som inte finns på min lista så hojta gärna till!
  MVH Pappa Betalar?

  SvaraRadera
 2. Ja, jag hoppas det fortsätter i oförminskad takt. Idag var en strålande dag. Jag tipsade dig om HelaGotland förut och där har jag kommit upp i 36 kr men det har inte kommit nåt på ett bra tag. Ska kolla runt lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer ju.
   Jag väntar numera till jag lyckats plocka ut pengar från en panel innan jag lägger in det på listan. Har över 50 paneler i opinion app men många ger ytterst få undersökningar vissa har inte gett en enda.
   Hela Gotland är jag uppe i 27kr
   /PB?

   Radera
 3. Det var en del pengar det där men tar det inte väldigt mycket tid att delta i dem alla?

  / Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst tar det en del tid i anspråk ja, men jag sitter och kollar appen efter nya undersökningar hela tiden så bevisligen har jag tid till övers. Men det är nog väldigt individuellt hur man upplever tidsåtgången.

   Radera
 4. Spännande sätt att dryga ut kassan. Hittade din blogg nyligen och tycker verkligen den är intressant

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Vlok, jag ska fortsätta att uppdatera om läget i panelerna och min investeringar. Kul att du har hittat hit.

   Radera